Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Festival de Música Antiga dels Pirineus crea un concurs d'aparadors

El Festival de Música Antiga dels Pirineus crea un concurs d'aparadors

L'objectiu és dinamitzar i implicar els comerciants i hotelers dels 26 municipis que participen en el certamen Hi ha premis de 600 i 300 euros, a més d'una cistella amb productes gastronòmics pirinencs per al guanyador a les xarxes socials

FeMAP 2015 - Imatge
FeMAP 2015 - Imatge
30/04/2015 12:47

Amb l’objectiu de dinamitzar i implicar els col·lectius de comerciants i hotelers dels 26 municipis que participen en el certamen d’enguany, entre els quals hi ha la Seu d'Urgell i Estamariu, el Festival de Música Antiga dels Pirineus organitza aquest estiu el seu primer concurs d’aparadors.

Els establiments, que tindran temps per inscriure’s fins al 5 de juny, hauran de decorar els seus aparadors durant el mes de juliol d’acord amb la temàtica de la música antiga i del festival en general. Pel sol fet de participar, tots els inscrits obtindran dues entrades per a qualsevol dels concerts que organitza el FeMAP. El guanyador s’endurà un premi de 600 euros, mentre que el segon classificat rebrà 300 euros. Els premiats seran escollits per un jurat i anunciats al final del mes de juliol.

El concurs tindrà també ressò a les xarxes socials. Els establiments que ho desitgin tenen l’opció de penjar a Facebook una fotografia del seu aparador amb l’etiqueta #FeMAPconcursaparadors. El qui obtingui més “m’agrada” s'endurà una cistella amb productes diversos de la gastronomia pirinenca.

Durant els seus cinc anys d’existència, el FeMAP s’ha posicionat com una eina per al desenvolupament econòmic del territori pirinenc i la promoció del turisme cultural. Gràcies als diferents serveis utilitzats directament pel mateix festival o pel públic assistent, el FeMAP ha contribuït positivament a l’economia dels comerços, restaurants, hotels i altres serveis dels diferents municipis on està establert. La creació d’aquest concurs pretén reforçar encara més aquest aspecte del festival, "que es reinventa any rere any per seguir fomentant la dinamització de l’economia del territori".

Més informació sobre el concurs: http://www.femap.cat/concursaparadors/informacio

 

Mostrar formulari de contacte