Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Festival Ull Nu, de Joves Creadors dels Pirineus, rep 304 obres audiovisuals

El Festival Ull Nu, de Joves Creadors dels Pirineus, rep 304 obres audiovisuals

La xifra triplica la participació de l'edició anterior

19/12/2014 17:17

El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus ha rebut un total de 304 obres audiovisuals, xifra que triplica les obres rebudes en l'edició anterior. Pel que fa a la procedència, 24 són de joves creadors d'Andorra, 49 són d'autors francesos i 203 provenen d'Espanya. Un total de 28 curts han quedat exclosos perquè no compleixen els requisits.

L'organització valora molt positivament l'increment d’obres inscrites i argumenta que dues de les possibles raons són l'ampliació de territori i el fet d'incloure plataformes d'inscripció online.

La categoria ficció continua essent, de les 7 categories a concurs, la que té més èxit entre els joves creadors (102 obres inscrites), seguida de la categoria documental (37 obres). Enguany les categories videoclip i animació també compten amb més propostes, respecte a la passada edició.

L'Associació Ull Nu es troba a hores d'ara visionant els treballs rebuts. Al principi del mes de febrer es donarà a conèixer els seleccionats, així com el programa i les novetats d'aquesta tercera edició, que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Mostrar formulari de contacte