Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Festivall Ull Nu rep més de 260 obres audiovisuals

El Festivall Ull Nu rep més de 260 obres audiovisuals

A principi de febrer es donarà a conèixer els seleccionats i la programació de la quarta edició del certamen cinematogràfic, que tindrà lloc el 26 i 27 de febrer.

Festival Ull Nu
Festival Ull Nu
22/12/2015 14:49

El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus ha rebut un total de 262 obres audiovisuals en la seva quarta edició. Pel que fa a la procedència, 19 són de joves creadors d'Andorra, 36 són de procedència francesa i 181 provenen d'Espanya. L'organització ha exclòs un total de 26 curts perquè no complien els requisits.

La categoria ficció continua essent, de les 5 categories del concurs, la que té més èxit entre els joves creadors, seguida de la categoria documental. Enguany el videoart també ha incrementat la participació respecte a la passada edició.

L'organització ha valorat molt positivament el nombre de curtmetratges rebuts per al Festivall Ull Nu tenint en compte que en aquesta edició s’han suprimit dues categories i les inscripcions han estat obertes durant només dos mesos. L'Associació Ull Nu visiona ara els treballs presentats. A principi de febrer es donarà a conèixer els seleccionats i la programació del festival, que tindrà lloc el 26 i 27 de febrer.


Mostrar formulari de contacte