Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern analitzarà la viabilitat econòmica de l'aeroport Andorra-Pirineus

El Govern analitzarà la viabilitat econòmica de l'aeroport Andorra-Pirineus

Un estudi configurarà un pla de negoci i de desenvolupament empresarial de les instal.lacions de vol alturgellenques
Aeroport de la Seu - Imatge aèria
10/09/2007 16:48

El Govern ha aprovat l'elaboració d'un estudi que analitzarà el desenvolupament empresarial de l'aeroport a la Seu d'Urgell. Aquesta iniciativa s'emmarca en l'impuls que està donant la Generalitat en matèria d'instal.lacions de vol, amb l'elaboració de la Llei Aeroportuària i el Pla d'aeroports i heliports, que està ultimant el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

L'estudi sobre l'aeroport de la Seu d'Urgell consistirà en configurar un pla de negoci i de desenvolupament empresarial, n'avaluarà la viabilitat econòmica, el seu atractiu, la rendibilitat econòmica i l'estructuració d'empresa. El nou camp de vol de la Seu d'Urgell, que tindrà una superfície de 198 hectàrees, serà un aeroport d'aviació regional que haurà de facilitar l'accés al transport aeri a qualsevol altre aeroport d'abast regional europeu.

Per a l'elaboració d'aquest estudi, que també inclou la valoració de la viabilitat de l'aeroport corporatiu de Barcelona i estudiar la càrrega aèria als aeroports de Catalunya, el Govern ha pressupostat un total de 452.400 euros.

Mostrar formulari de contacte