Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern concedeix un sou als alcaldes de 8 municipis de l'Alt Urgell

El Govern concedeix un sou als alcaldes de 8 municipis de l'Alt Urgell

Estan pendents de confirmació Cabó, Valls d’Aguilar i la Vansa i Fórnols, que han d'esmenar la documentació Les subvencions van dels 844 als 1.430 euros al mes
Consell Alcaldes Bassella
17/10/2008 13:39

El departament de Governació i Administracions Públiques està ultimant la resolució que farà possible l’atorgament de les compensacions econòmiques per als ajuntaments alturgellencs, relatives a les retribucions a càrrecs electes locals. De moment, la Generalitat ja ha aprovat les sol•licituds de 8 municipis de l’Alt Urgell. Estan pendents d’esmenes 3.

La Generalitat ja ha confirmat les sol•licituds dels ajuntaments alturgellencs d’Alàs i Cerc, Arsèguel, Bassella, Coll de Nargó, Fígols i Alinyà, Josa i Tuixén, Oliana i Montferrer i Castellbò, Cal que es corregeixin les documentacions de Cabó, Valls d'Aguilar i la Vansa i Fórnols.

L’alcalde d’Arsèguel percebrà un sou de 844,73 euros al mes, ja que es troba en el primer tram de subvencions, que estableix la remuneració per als municipis de 0 a 100 habitants. Només amb un habitant més (Arsèguel en té 100), Antoni Casanovas hauria pogut obtenir l’assignació de 1012,97 euros del segon tram, que sí percebran els representants d’Alàs i Cerc, Bassella, Cabó, Fígols i Alinyà, Josa i Tuixén, Valls d’Aguilar i la Vansa i Fórnols (municipis que tenen de 101 a 500 habitants). Els alcaldes de Coll de Nargó, de Montferrer i Castellbò i d’Oliana tindran un sou de 1430,21 euros, en pertànyer al tercer tram de les subvencions (de 501 a 2.000 habitants).

Un total de 334 ajuntaments catalans s’han sumat a la iniciativa del Govern. Encara no hi ha dia fixat per començar a pagar. En total, la Generalitat calcula que a aquesta mesura s'hi poden adherir més de 600 municipis petits.

Mostrar formulari de contacte