Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern crea el Programa Campanya Forestal per a l'any 2012

El Govern crea el Programa Campanya Forestal per a l'any 2012

18/04/2012 10:44

El Govern ha signat aquest dimarts un acord pel qual es crea el Programa Campanya Forestal, adreçat a la lluita contra els incendis forestals. L'acord autoritza la contractació del personal per enguany.

L'objectiu d’aquest programa, que tindrà una durada de 6 mesos, serà donar suport a les dotacions dels parcs de bombers i d'altres unitats durant els mesos en què s’intensifica l’activitat. Alhora, es promouran les tasques de vigilància a les zones forestals des de punts de guaita. També s'oferirà col.laboraració en les feines auxiliars al cos de bombers i ajut administratiu en la campanya forestal.

A més a més, les previsions generals determinen establir un reforç addicional als equips d’extinció d’incendis, al personal de suport a l’operatiu del cos de bombers i un augment de l’activitat al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

En el marc del Programa Campanya Forestal per a l’any 2012, s’autoritza la contractació dels recursos humans necessaris i la redistribució de personal funcionari i interí, fent ús de l’assignació provisional de funcions, per cobrir aquelles places de caràcter més administratiu. Per fer-ho efectiu, es destinarà a la contractació de personal més de nou milions d’euros.

El Departament d’Interior executa anualment la Campanya Forestal, amb la contractació de personal de reforç, per tal de donar suport a la capacitat operativa dels efectius del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya davant l’augment del risc d’incendi forestal que anualment es preveu durant els mesos d’estiu.

Mostrar formulari de contacte