Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra convoca el Premi Pirene de periodisme pirinenc

El Govern d'Andorra convoca el Premi Pirene de periodisme pirinenc

16/07/2009 16:12

El Govern d'Andorra ha convocat una nova edició del premi Pirene de Periodisme. Està destinat a promoure un coneixement millor de la realitat pirinenca en tots els seus vessants. La dotació és de 6.010 €, dels quals 3.005 € seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.005 € per a un reportatge de premsa escrita.

Poden optar al premi Pirene els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats entre els dies 1 de juliol del 2008 i 30 de juny del 2009, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus. Els treballs poden ser en qualsevol llengua d’ús del Pirineu (català, francès, castellà, basc, aragonès o occità). També s’accepten treballs en anglès. Tot i això, per facilitar la tasca del jurat es demana que els treballs en basc s’acompanyin d’una traducció (al català, el francès o el castellà).

Dels treballs de premsa cal presentar almenys un original de la publicació, juntament amb 4 còpies de qualitat excel·lent. Els de ràdio i televisió s’han de presentar per quintuplicat, enregistrats en disc compacte o DVD i acompanyats del certificat d’emissió corresponent signat pel/per la director/a de l’emissora. S’accepten treballs difosos per Internet.

La informació sobre el certamen es pot trobar al telèfon 00 376 82 87 50 i al web www.pirene.ad.

Mostrar formulari de contacte