Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra i els comuns plantegen una agència tributària única

El Govern d'Andorra i els comuns plantegen una agència tributària única

Primera trobada entre Antoni Martí i els nous cònsols electes
03/01/2012 11:50

El cap de Govern d'Andorra, Antoni Martí, s’ha reunit aquest dilluns amb els nous cònsols de les set parròquies, després que prenguessin possessió dels càrrecs dijous passat. Un dels primers punts que ha plantejat Martí és la necessitat de revisar les lleis de delimitació de les competències dels comuns, de transferències i de Finances Comunals.

En el decurs de la trobada també s’ha posat de manifest la voluntat compartida d’unificar criteris i afavorir la mobilitat de funcionaris, la qual cosa farà necessària una revisió de la Llei de la Funció Pública.

El Govern i els Comuns també han tractat la futura creació d’una agència tributaria única i la necessitat d’optimitzar els recursos per poder fer projectes de més impacte en matèria de Turisme i Cultura. A més, s’han abordat altres qüestions per tal d’incentivar la creació de nous negocis com l’obertura de comerç en zero dies i l’exoneració de taxes a les noves empreses.

Finalment, el Govern ha manifestat la seva total disposició per explicar el projecte d’obertura econòmica a empreses estrangeres i les futures modificacions de la Llei del sòl.

Mostrar formulari de contacte