Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra rep una sola oferta per assumir la licitació de la concessió de l’Heliport Nacional

El Govern d'Andorra rep una sola oferta per assumir la licitació de la concessió de l’Heliport Nacional

Aquest divendres ha acabat el termini per presentar-se al concurs, que inclou el disseny, la construcció i l'explotació de les instal·lacions
Ubicació del nou heliport andorrà (Imatges: RTVA)
21/02/2022 17:40

El Govern d'Andorra ha rebut una sola oferta per assumir la licitació de la concessió de l’Heliport Nacional. El plec de bases va publicar-se el passat 20 d’octubre i el termini per presentar-s’hi va acabar aquest divendres, 18 de febrer. El concurs de la nova infraestructura inclou el disseny, construcció i explotació de les instal·lacions.

La convocatòria ha estat d'àmbit internacional per tal de poder garantir la concurrència d’ofertes. Més de 40 representants empresarials, tant del país com de fora, han recollit la informació en aquest termini, entre els quals hi ha hagut operadors d’helicòpters i heliports, gestors aeroportuaris, constructors, empreses d'arquitectura, enginyeria i consultoria. Un total d'11 empreses van assistir a les visites a l'emplaçament, previstes amb la voluntat de presentar-los el terreny i identificar les àrees que han format part dels estudis previs, com ara l'impacte acústic, la geotècnia, les estimacions de costos de moviments de terra i les dades meteorològiques específiques. Cinc empreses van formular preguntes i aclariments al concurs i van sol·licitar informació per obtenir respostes vinculants.

El dia 24 de febrer es farà l'obertura de plecs, donant inici a la fase d'avaluació d’ofertes en què participaran el Ministeri de Presidència, Economia i Empresa, el de Territori i Habitatge, el de Justícia i Interior, el de Finances i el de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, així com el Comú de La Massana.

Mostrar formulari de contacte