Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern estudiarà una contraproposta del personal del CAP de Tremp en relació a les retallades

El Govern estudiarà una contraproposta del personal del CAP de Tremp en relació a les retallades

12/07/2011 18:28

Els nou alcaldes del Pallars Jussà afectats per la reducció d'un equip de guàrdia format per metge i infermera a la zona d'Isona s'han entrevistat aquest dilluns amb el delegat de Salut a Lleida, Antoni Mateu, per demanar que el Govern faci marxa enrere en la retallada de serveis. Mateu ha assegurat als alcaldes que estudiarà la contraproposta que l'equip de metges i infermeres ha fet arribar a la Generalitat.

Els professionals mèdics plantegen una distribució diferent a la reducció del 10% plantejada per Salut. Pel que fa a les guàrdies, demanen mantenir dos equips els divendres, dissabtes, diumenges i festius i no solament el cap de setmana, com proposa Salut.

El CAP de Tremp va recollir 2.466 signatures en contra les retallades després que Salut va suprimir, el passat dia 1 de juliol, la guàrdia de metge i d'infermera de la zona d'Isona, tots els dies de la setmana exceptuant els dissabtes i 12 hores els diumenges. Els professionals mèdics no creuen que un sol equip de guàrdia pugui atendre un territori de 816 quilòmetres quadrats, 58 nuclis i 137 masies. Des de l'ABS de Tremp manifesten que no entenen que s'apliqui una mesura que retalla més del 50% del servei de guàrdia.

Mostrar formulari de contacte