Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern prorroga les mesures vigents del Procicat però amplia la cabuda en espais interiors

El Govern prorroga les mesures vigents del Procicat però amplia la cabuda en espais interiors

Bars i restaurants podran habilitar des d'ara taules de fins a 10 persones, el mateix límit que hi ha en terrasses. Als esdeveniments en espais tancats es manté l'aforament màxim del 70%
Avinguda Pau Claris de la Seu d'Urgell
28/09/2021 17:53

El Govern ha aprovat, en el marc del Procicat, la pròrroga de les mesures de prevenció de la COVID-19 a tot Catalunya publicades la setmana passada. La nova resolució, que entrarà en vigor aquest dijous 30 de setembre i té una vigència de vuit dies, introdueix novetats en els àmbits de la restauració i la celebració de competicions esportives.

D’una banda, pel que fa al sector de la restauració, s'amplia de 6 a 10 el número de persones en una mateixa taula a l’interior dels locals. D’aquesta manera, el nombre màxim de comensals serà el mateix tant a l’interior com a l’exterior.

En les instal·lacions i equipaments en espais tancats, es manté la cabuda màxima del 70%, però el nombre màxim d’assistents passa de 1.000 a 1.750 persones. A més, en aquelles instal·lacions que compleixin les condicions de ventilació i qualitat de l’aire reforçades, i que garanteixin mesures de control d’aglomeracions, la xifra màxima d’assistents passa de 3.000 a 3.500 persones, amb grups sectoritzats d’un màxim de 1.750 persones i respectant el 70% d’aforament.

D’altra banda, s’introdueixen algunes modificacions en els aforaments i el nombre màxim d’assistents a competicions esportives de gran format. En les instal·lacions o equipaments amb un aforament superior a les 10.000 persones, l’aforament màxim autoritzat passa del 40 al 60% en grups sectoritzats de màxim 6.000 persones, i del 30 al 40% si són espais tancats, amb grups de com a màxim 1.750 persones.

Mostrar formulari de contacte