Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Gremi de Forners espera un increment de la venda de mones

El Gremi de Forners espera un increment de la venda de mones

Al conjunt de la demarcació de Lleida es preveu que se n'adquireixi unes 177.000, un 5% més La meitat són de nata i trufa però també se'n pot trobar de fruita, d'ou dur i mones aptes per a celíacs

Mones de Pasqua
Mones de Pasqua
02/04/2015 09:01

El Gremi de Forners de les Terres de Lleida preveu vendre enguany 177.000 mones, respecte les 170.000 de la campanya passada, pel fet que enguany dilluns de Pasqua cau a principis de mes i que s'espera bon temps. La meitat de les mones que es vendran seran de nata i trufa, mentre la resta són de fruita, trufa o nata sola, mantega, mones aptes per a celíacs i diabètics i mones tradicionals amb ou dur.

Els forners encaren amb optimisme aquesta campanyai confien incrementar entorn d'un 5% les vendes de l'any passat. El sector confia que es mantingui la tònica positiva pel que fa a vendes d'altres campanyes com ara la del tortell de reis o de Sant Valentí.

Pel que fa a preus, seran similars als darrers anys i oscil·laran entre els 24 als 30 euros el quilo.

Mones solidàries

Com a novetat d'aquest any, des de el Gremi s'està organitzant una recollida de mones de pasqua per donar-les als menjadors socials de la ciutat de Lleida, perquè els col·lectius més desfavorits també pugin gaudir d'aquesta tradicional festa del dia de la mona. Les previsions són poder repartir unes 450 mones entre els usuaris.

Mostrar formulari de contacte