Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Grup Jove d'Estripagecs Teatre ofereix a la Seu una adaptació de Sergi Belbel

El Grup Jove d'Estripagecs Teatre ofereix a la Seu una adaptació de Sergi Belbel

La representació de “Morir (...un moment abans de morir)” es podrà veure aquest divendres, a les 10 de la nit, al teatre de l’Institut Joan Brudieu
Estripagecs Teatre - Cartell
09/05/2008 17:38

El Grup Jove d’Estripagecs Teatre ofereix aquest divendres, dia 9 de maig, a les deu de la nit, al teatre de l’Institut Joan Brudieu de la Seu, l’obra de Sergi Belbel “Morir (...un moment abans de morir)”, adaptada i dirigida per Jordi Llop.

En la primera part de la representació es donarà a conèixer un seguit de situacions dramàtiques independents que culminaran amb la mort d’un dels protagonistes. A la segona part de la peça teatral, a partir d’un fet puntual, les escenes s’encadenaran a la inversa, i els personatges que havien mort a la primera part, aconseguiran sobreviure.

Els intèrprets del Grup Jove d’Estripagecs teatre són Anaïs Carmona, Arnau Navinès, Carla Uroz, Claritza Ferreira, Ivan Caro, Julian David Loaiza, Olalla Posada i Sergi Pla. L’escenografia, el vestuari i l’utillatge van a càrrec de Jordi Llop i Pere Tomàs, mentre que la il.luminació la durà a terme Dionís Cortes. La direcció tècnica de l’obra és responsabilitat de Pere Tomàs, i la dramatúrgia i la direcció l’assumeix Jordi Llop.

Pere Tomàs ha explicat a RàdioSeu que el grup està “molt satisfet” per la feina feta. Alhora, ha remarcat que “ja tocava, després de diversos tallers de creació i petits muntatges, encarar-se a una obra com la de Sergi Belbel i presentar-la davant del públic de la Seu”.

El Grup Jove d’Estripagecs teatre va néixer l’any 2005 arran d’un taller d’interpretació per a joves i adults per al teatre medieval, que va culminar amb la representació de “L’era de les comèdies”. El 2006 va estrenar “L’ós” i “L’Aniversari” d’A. Txèkhov, i “Poetivitat”, que sorgia del primer Taller d’Interpretació per Joves de la Seu. L’any passat el grup va portar a l’escenari el muntatge teatral “Joves.com?”, a través del segon Taller d’Interpretació per a joves.

El preu de l’entrada per veure la representació “Morir... (un moment abans de morir)”, de Sergi Belbel, serà de 3 euros per persona.

Mostrar formulari de contacte