Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El grup Joves Teatre de La Fusteria prepara noves activitats

El grup Joves Teatre de La Fusteria prepara noves activitats

Estudien fer accions amb rerefons social, col·laborar en el Món Màgic o bé fomentar la lectura de textos teatrals. L'objectiu és que els participants adquireixin més capacitat crítica mitjançant la interpretació
Teatre per a joves a La Fusteria
17/11/2016 18:15

L'espai d'arts escèniques La Fusteria de la Seu d'Urgell segueix potenciant el seu grup de teatre per a joves, dirigit per l'actor i professor Joel Pla Garriga. El projecte progressa de manera positiva i ara es planteja nous reptes, com ara col·laborar en activitats de la ciutat.

Entre les possibles activitats planejades durant el curs, al local del carrer Mare Janer, hi ha una actuació de sensibilització sobre la igualtat de gènere, el projecte teatral Theatre Uncut en favor dels refugiats, la participació en els actes del Món Màgic de les Muntanyes, la creació del Club de Lectura Jove Llegir el Teatre, un intercanvi internacional d'escoles de teatre o bé sortides per anar a veure obres de teatre; entre altres.

En aquest segon any de funcionament, Joel Pla explica que s'han plantejat com a objectiu "no només ensenyar algunes tècniques teatrals mitjançant jocs i activitats lúdiques sinó que, a més, els joves puguin formar-se com a persones adultes tot adquirint capacitats de judici, crítica i participació social mitjançant el teatre". És per aquest motiu que la intenció enguany és "poder participar del màxim nombre possible d'activitats culturals de la ciutat, per tal de poder compartir l'aprenentatge" alhora que els joves inscrits "gaudeixen d'una activitat i inquietud cultural més riques".

 

Mostrar formulari de contacte