Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Karate Kobudo Tradicional completa un curs de tecnificació

El Karate Kobudo Tradicional completa un curs de tecnificació

A les classes hi han participat dinou alumnes, dels quals sis han fet amb èxit l'examen de grau El club urgellenc participarà aquest mes al Mundial de la TKFI, a Oregon (EUA)

Karate Tradicional - Tecnificació
Karate Tradicional - Tecnificació
02/08/2011 16:20

Aquest mes passat s'ha dut a terme un curs de tecnificació de Karate Tradicional a la Seu d'Urgell, amb 19 participants. Les classes treballaven en kata (tècniques) i kumite (combat) de tots els nivells, des de cinturó blanc fins a negre 3r DAN, en sessions diàries de dues hores.

Aquest curs ha culminat per a sis alumnes amb un examen de grau, que han superat correctament. Un dels participants ho ha aconseguit amb només un mes de pràctica.

Paral.lelament, el club de Karate Kobudo Tradicional està preparant la participació al Campionat Mundial de la TKFI, aquest mes a Oregon (EUA), amb la participació d'11 països. L'equip urgellenc serà novament el representant català a la modalitat. També participarà en el curs de nivell avançat on dos Shidoins (alumnes més avançats) es presentaran a l'examen de 3r DAN davant dels més alts reponsables de la TKFI: Soke i la Shihan Kai.

Mostrar formulari de contacte