Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Mercat de la Llar, nova proposta a Sant Josep de Calassanç

El Mercat de la Llar, nova proposta a Sant Josep de Calassanç

Al carrer s'hi exposarà articles de ceràmica, tèxtil, flors, olis, sabons i cistells, entre d'altres És el tercer mercat temàtic que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica al centre de la Seu  

Mercat de la Llar - 1a edició
Mercat de la Llar - 1a edició
11/05/2010 16:23

Aquest dissabte, de les deu del matí a les vuit del vespre, els Mercats de Calassanç estrenaran una nova proposta temàtica amb el Mercat de la Llar. S'oferirà diversos productes per la casa com ceràmica, teixits i tèxtil, flors i plantes, bols de fusta, olis i perfums, sabons, cistells, estris per a la llar i objectes de decoració.

Al Mercat de la Llar també s'hi podrà trobar durant tot el dia demostracions de tint de mocadors de seda amb tint natural amb noguera, a càrrec de Teresa Gutiérrez, artesana de Perles. D'altres demostracions seran les de tornejat de bols de fusta, a càrrec de Miguel Rodríguez, torner del Pla de Sant Tirs, i creació de centres de flors seques, a càrrec de Cristina Fontanals, artesana de Fórnols.

A més, se sortejarà un lot de productes entre els compradors. El Mercat de la Llar s'emmarca dins del projecte 'Els mercats de Calassanç' elaborat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. L'objectiu és organitzar diversos mercats temàtics i potenciar l'activitat comercial de la ciutat.

L'Ajuntament urgellenc, a més a més de la seva organització, posa tota la infraestructura necessària per a la celebració d'aquests mercats com carpes, estufes, taulells, cavallets i cadires.

Mostrar formulari de contacte