Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Mercat Medieval oferirà l'actuació dels Pistonieri dell'Abazzia, del Veneto

El Mercat Medieval oferirà l'actuació dels Pistonieri dell'Abazzia, del Veneto

Hi haurà un total de 130 parades. Diverses entitats de la Seu també col.laboren en les activitats
Mercat Medieval dels Canonges 4
29/05/2007 09:50

La sisena edició del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell que se celebrarà aquest dissabte i diumenge, fa una aposta clara per l’animació de carrer dirigida a nens, adults i gent gran amb la incorporació de diverses novetats.

Aquestes activitats són una caravana de 6 camells a la plaça del Deganat; l’actuació dels I pistonieri dell’Abazzia procedents del Veneto (Itàlia), a la plaça del Oms; així com la demostració d’oficis per dones artesanes que trobarem al Pati Palau (ceramista, filadora, teixidora, forjadora, alabastrista, cuiretera i enquadernadora i saboneres) i un Campament Medieval amb Drakònia al carrer Lluís de Sabater.

Al Parc del Cadí estarà instal•lat durant tot el cap de setmana el Parc de la Canalla on el nens i nenes podran participar en diferents tallers de cistelleria, de cavalls de fusta i vestuari medieval, de maquillatge, de malabars i d’escuts medievals. També es podrà jugar amb els Jocs gegants, veure animals de granja, pujar als carrussels de fusta i gaudir d’espectacles infantils com ‘Sol i fa plou’ dissabte a les 18.30 hores, i ‘El príncep serpent’ amb la companyia Teatre de Butxaca, diumenge a les 12.30 i a les 18 hores.

D’altra banda, ja s’han repartit a totes les escoles de La Seu d’Urgell i de Castellciutat un total de 1.250 programes infantils del Mercat Medieval dels Canonges que consisteix en un retallable que per una cara hi ha dues màscares diferents i per l’altra cara on hi ha imprès tot el programa dirigit als infants.

El programa de la sisena edició també compta amb diverses activitats protagonitzades per entitats i ciutadans de La Seu d’Urgell com són els Diables de l’Alt Urgell, els Gegants de La Seu, les dones artesanes que participen en la demostració d’oficis o les danses medievals que aniran a càrrec de l’Escola Municipal de Dansa, així com també, el concert de cant coral que oferirà el Cor Caterva, les ballarines de la dansa del ventre o la cercavila musical a càrrec del Cucalot de 7 caps.

Pel que fa l’activitat més comercial, comptarà amb un total de 130 parades amb tot tipus de productes artesans que s’estendran per tot el carrer dels Canonges, el carrer Lluís de Sabater i el Pati Palau. Enguany també s’estrenarà una nova porta d’entrada que ha realitzat l’empresa manresana Sarandaca, autora també dels nous gegants de la Seu. Cal destacar també l’espectacle de foc a càrrec del Diables de l’Alt Urgell i Drakònia, que tindrà lloc dissabte a les deu de la nit, al Jardí de la Catedral.

Mostrar formulari de contacte