Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El mercat setmanal de la Seu d'Urgell torna al carrer Major

El mercat setmanal de la Seu d'Urgell torna al carrer Major

Aquest dimarts la seixantena de parades s'han ubicat novament als seus punts habituals, després que s'ha completat la remodelació del ferm en aquest vial i al carrer de Lluís de Sabater

Retorn del mercat setmanal de la Seu d'Urgell al carrer Major, aquest dimarts
Retorn del mercat setmanal de la Seu d'Urgell al carrer Major, aquest dimarts
15/11/2022 18:05

El mercat setmanal de la Seu d'Urgell ja ha tornat al carrer Major. Des d'aquest dimarts, les parades tornen a estar instal·lades al seu emplaçament tradicional, després que s'han acabat ja les obres de repavimentació del ferm tant al principal vial del centre històric com al carrer de Lluís de Sabater.  

Així, les prop de seixanta parades han tornat als seus llocs habituals de venda, després que els darrers dos mesos i mig han estat provisionalment al passeig Joan Brudieu, tant els dimarts com els dissabtes. La primera tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i regidora de Fires i Mercats de l'Ajuntament urgellenc, Mireia Font, s'ha mostrat satisfeta amb l'arranjament del ferm que s'ha fet a l'artèria central del comerç de la ciutat. Font ha explicat que a grans trets "les parades del mercat han tornat a la mateixa ubicació de què disposaven abans de les obres" i que ara "només queda pendent alguna baixa i algunes parades que s'instal·laran de nou". 

El carrer Major torna a acollir les parades de fruites, verdures i altres productes alimentaris, mentre que a l’inici d’aquest carrer -és a dir, a la plaça dels Oms i el seu entorn- s’hi han tornat a instal·lar els punts de venda de tèxtil, calçat i complements. També s'han posat novament parades de tèxtil a la part alta del carrer dels Canonges i a la vorera del parc del Cadí, darrera la Catedral. 

 

Mostrar formulari de contacte