Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El mercat setmanal de la Seu d'Urgell torna al carrer Major amb la fi de la remodelació

El mercat setmanal de la Seu d'Urgell torna al carrer Major amb la fi de la remodelació

Ja s'han completat les obres d'arranjament del ferm que s'hi han fet els darrers dos mesos. Les parades tornaran a instal·lar-s'hi aquest dimarts vinent
El carrer Major de la Seu d'Urgell, amb el paviment remodelat després de les obres d'aquesta tardor
11/11/2022 14:25

El mercat setmanal de la Seu d’Urgell torna al centre històric aquest dimarts vinent, 15 de novembre, després que ja s'han acabat les obres d’arranjament del ferm del carrer Major. Aquests treballs també han inclòs el carrer Lluís de Sabater, que igualment torna a estar obert a tots els efectes.

Així, aquesta setmana entrant, el carrer Major tornarà a acollir les parades de fruites, verdures i d'altres productes alimentaris. Mentrestant, a l’inici d’aquest carrer -és a dir, a la plaça dels Oms i el seu entorn- s’hi tornaran a ubicar les parades habituals de tèxtil, calçat i complements. Alhora, a la part alta del carrer dels Canonges es tornaran a instal·lar les parades de roba.

Per tant, aquest dissabte dia 12 serà el darrer dia que el mercat s'ubicarà al passeig Joan Brudieu i al carrer del bisbe Guitart. El Passeig ja s'havia fet servir per a aquesta finalitat a l'inici de la pandèmia, tan bon punt es va permetre reobrir els mercats, perquè permetia garantir millor la distància entre persones. El resultat va ser positiu i per això aquest emplaçament s'ha tornat a fer servir des que van començar les obres del carrer Major -al començament de setembre- i fins ara.

Amb aquesta remodelació, ara els carrers Major i Lluís de Sabater presenten un nou ferm, construït amb el mateix sistema que ja es va aplicar l’any 2019 al carrer Fra Andreu Capella, a través de la tècnica del paviment imprès. Així, es manté l’estètica de paviment amb llamborda, però amb una capacitat més gran de resistència davant la circulació de vehicles pesants.

Mostrar formulari de contacte