Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El món local reivindica el dret a decidir del poble català el proper 27 de setembre

El món local reivindica el dret a decidir del poble català el proper 27 de setembre

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques fa una crida a la ciutadania a sortir al carrer

10/09/2015 10:55

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques ha fet arribar als ajuntaments catalans un manifest amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya en què es reclama el dret a decidir de la societat catalana perquè el proper 27 de setembre "lliurement i de forma democràtica pugui optar pel futur del país i el resultat sigui respectat per tothom".

Així mateix, l’entitat municipalista de referència a Catalunya fa en el document una crida a la ciutadania perquè surti al carrer i participi de totes les activitats cíviques i commemoratives organitzades durant la Diada Nacional de Catalunya.

El manifest manifesta també que el món local donarà ple suport al Parlament de Catalunya, al President i al Govern de la Generalitat de Catalunya "perquè puguin defensar amb fermesa i perseverança els interessos que democràticament hagin expressat els catalans a les urnes".

Finalment, s'hi exposa que "no es permetrà que ningú decideixi el nostre rumb i el nostre horitzó. El futur dels catalans i catalanes depèn de nosaltres mateixos, i els ajuntaments de Catalunya hi estem plenament compromesos".

Pel que fa a la Via Lliure de 2015, el president de l’ACM ha confirmat la seva assistència a la capçalera conjuntament amb altres autoritats.

Manifest

Mostrar formulari de contacte