Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Moto Club Segre i KTM, amb la Marató de TV3

El Moto Club Segre i KTM, amb la Marató de TV3

Aquest diumenge s'organitza la prova “3 hores de resistència” al circuit mixt d’Oliana Hi poden participar equips de dos corredors, amb la particularitat que cada pilot anirà amb la seva moto

Moto Club Segre - Marató TV3
Moto Club Segre - Marató TV3
14/12/2011 11:22

El Moto Club Segre, amb la col·laboració de la marca KTM, organitzarà aquest diumenge, 18 de desembre, la prova “3 hores de resistència” al circuit mixt d’Oliana. A la cursa hi podran participar equips de dos corredors, amb la particularitat que cada pilot anirà amb la seva moto.

Una part de la recaptació que s'obtingui es destinarà a la Marató de TV3. Així ho han decidit el Moto Club Segre (en particular la secció d’Oliana) i KTM, que ja van col.laborar l'any passat en aquesta iniciativa solidària.

El traçat previst per a la competició inclou el circuit de motocròs d'Oliana, que s'allargarà amb una cronometrada en un terreny annex. El recorregut es troba just a l’entrada de la població alturgellenca.

Els pilots podran prendre part a la cursa tant amb motos de motocròs com amb motos d’enduro. Les verificacions començaran a les vuit del matí, mentre que els entrenaments s’iniciaran a dos quarts de deu. Per a més informació i per a inscriure's es pot entrar a la pàgina web del Moto Club Segre.

Mostrar formulari de contacte