Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El nou consultori mèdic del poble de Castellciutat es posarà en marxa aquest mes de març

El nou consultori mèdic del poble de Castellciutat es posarà en marxa aquest mes de març

Les obres de condicionament ja estan enllestides i només resta pintar la façana. El dispensari mèdic, de 45 metres quadrats, disposa d'una sala d'espera, dues consultes i un bany
Recta final a les obres del nou consultori mèdic de Castellciutat
02/03/2021 20:27

El nou consultori mèdic del poble de Castellciutat es vol posar en marxa aquest mes de març. Les obres de condicionament de la planta baixa de l'edifici de titularitat municipal, que van començar l'octubre passat, ja han finalitzat i només resta pintar la façana.

El dispensari mèdic, de 45 metres quadrats, disposa d'una sala d'espera, dues consultes i un bany. Les obres les ha dut a terme l'empresa Àrids i Formigons Pont d'Espia S.L, per un import de 57.342 euros (IVA inclòs). L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, ha ressaltat que el CatSalut haurà de donar el vistiplau a la instal·lació un cop estigui enllestida la reforma.

Amb aquest nou equipament municipal, a part de millorar d’una manera significativa els espais i la comoditat per l’atenció sanitària dels veïns i veïnes de Castellciutat i dels professionals sanitaris, el consistori urgellenc s’estalviarà el lloguer del local que s’ocupa actualment i que està ubicat al carrer de Marc Comes, a pocs metres del nou emplaçament, al carrer del Doctor Robert.

Emplaçament de RàdioSeu al llarg de més de tres dècades

Cal recordar que l'edifici escollit per ubicar-hi el nou consultori de Castellciutat va acollir els estudis de RàdioSeu al llarg de més de tres dècades. L'emissora municipal va ser-hi pràcticament des de la seva creació, l'any 1985, i fins que el juny de 2018 va estrenar les seves actuals instal·lacions al passeig del Parc 16-18, en ple nucli urbà de la Seu.