Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El nou pessebre de la Seu d’Urgell, instal·lat a l’antiga església de Santa Eulàlia

El nou pessebre de la Seu d’Urgell, instal·lat a l’antiga església de Santa Eulàlia

El naixement es pot visitar de deu del matí a deu de la nit en aquest recinte del segle XI, situat al subsòl de l’actual edifici de l’Ajuntament urgellenc. A la instal·lació s’hi accedeix des de la plaça dels Oms
Pessebre a l'església de Santa Eulàlia (Foto: Ajuntament de la Seu)
20/12/2018 19:47

La Seu d’Urgell compta enguany amb un nou pessebre, que s'ha instal·lat a l’antiga església de Santa Eulàlia. Al recinte, que data del segle XI i està situat al subsòl de l’actual edifici de l'Ajuntament urgellenc, s’hi accedeix des de la plaça dels Oms.  

El nou pessebre consta de cinc figures de mida natural (Sant Josep, la Verge Maria, el Nen Jesús, el bou i la mula). A partir d'aquest dijous i fins al dia de Reis, aquest nou naixement queda obert al públic de deu del matí a deu de la nit perquè tothom que ho desitgi el pugui visitar.

Val a dir que el consistori urgellenc ha adquirit aquest nou pessebre per la ciutat perquè el pessebre romànic que s’instal·lava des de l’any 2011 al jardí de la catedral, cedit per l’Ajuntament de Barcelona, presentava cert deteriorament a causa del seu ús i pel material en què estava fabricat (porexpan).

 

 

Mostrar formulari de contacte