Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El nou Pla d'Ordenació Urbanística de Tremp posa el límit de creixement en 3.600 nous habitatges

El nou Pla d'Ordenació Urbanística de Tremp posa el límit de creixement en 3.600 nous habitatges

S'ha analitzat cadascun dels 29 nuclis del municipi més extens de Catalunya

22/03/2012 19:37

La Comissió Territorial d'Urbanisme ha aprovat aquest dijous el pla d'ordenació urbanística municipal (PUOM) de Tremp, el municipi amb més extensió de Catalunya.

El nou planejament urbà preveu un creixement potencial de fins a 3.600 nous habitatges fins l'any 2028, entre sòl urbà i urbanitzable. Segons ha explicat el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, el pla proposa els creixements potencials de cadascun dels nuclis que hi ha a Tremp, alguns dels quals es mantenen de les normes subsidiàries.

Serra ha destacat la dificultat que ha suposat a l'Ajuntament de Tremp poder qualificar 29 nuclis de població amb una "configuració geogràfica molt diversa". El POUM soluciona i millora alguns dels aspectes que les normes subsidiàries del 1982 no havien resolt des del punt de vista urbanístic. També ha destacat un dels punts del pla, el que preveu que petits nuclis desocupats com ara Claramunt, Espills, Escarlà i Espluga Freda, es puguin rehabilitar i recuperar.

Mostrar formulari de contacte