Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pallars Jussà ha acollit la 3a Trobada Republicana Pirinenca

El Pallars Jussà ha acollit la 3a Trobada Republicana Pirinenca

L'objectiu de la iniciativa és que simpatitzants i militants d'Esquerra de l'Alt Pirineu i Aran coneguin millor la vegueria i estiguin més cohesionats
Trobada d'ERC al Pallars Jussà (Foto: ERC)
03/06/2018 16:40

Simpatitzants i militants d'Esquerra de l'Alt Pirineu i Aran han visitat aquest dissabte el Pallars Jussà en el marc de la trobada anual que organitza el partit per conèixer millor la vegueria i ajudar a millorar el treball durant l'any.

En aquesta ocasió, a més de l'anterior delegada del govern per l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, i la senadora, Anna Azamar, han assistit a la jornada la diputada al Parlament català Montse Fornells, i la presidenta de l'Assemblea Nacional de les Dones de Catalunya d'ERC, Rosa Altimiras. També hi han estat presents una trentena de càrrecs regionals del partit republicà, així com militants i persones vinculades al grup polític.

La trobada va començar al Castell de Mur, on es van fer visites a l'església de Santa Maria de Mur i el castell del segle XI. Cap a migdia, els participants es van traslladar a Cellers, poble situat vora el Llac de Terradets, al mateix municipi de Castell de Mur, on es va dinar a l'Hotel Terradets.

Experiències personals

Després de dinar, la secretària de la Dona d'ERC del Jussà, Maria Pilar Cases, va agrair als assistents la visita. Tot seguit, la secretària de la Dona d'ERC de l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, va presentar a Rosa Altimiras. En l'acte van ser-hi també dues pallareses amb dues situacions personals diferents en relació amb el territori. Per un costat, Vall Mir, pallaresa nascuda a Barcelona i arrelada al Pallars des de fa anys, i de l'altra, Núria Aguilera, trempolina nascuda i criada a la comarca, que fa molt de temps que fa la seva vida fora del Pirineu, tot i no perdre mai la relació amb el Pirineu i visitar-lo sovint. Ambdues es van presentar, van parlar i van ser preguntades sobre el seu tipus de vida i la relació que tenen amb el territori.

Salutació de la consellera Serret

Per finalitzar l'acte, els assistents van tenir la sorpresa d'un audiovisual de l'exconsellera d'agricultura Meritxell Serret, que va dur a terme una salutació.

Pel que fa a la trobada pirinenca, que l'any passat es va organitzar a l'Alt Urgell, Esquerra destaca que "els assistents van poder-se relacionar al llarg d'una jornada festiva i distesa en què, a més del contingut republicà, es va poder enfortir llaços entre les persones i facilitar la cohesió de les diferents organitzacions que treballen amb un objectiu comú".

Mostrar formulari de contacte