Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc de la Boixadera ja està dedicat a la gent gran

El Parc de la Boixadera ja està dedicat a la gent gran

Aquest dimarts s'ha fet la inauguració de la reforma, que ha incorporat pistes de petanca, aparells esportius i taules de pic-nic Jordi Ausàs presidirà aquest dimecres a la Seu la 27a assemblea de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Parc de la Gent Gran
15/06/2010 18:44

El Parc de la Boixadera està dedicat des d'ara a la gent gran. Aquest dimarts a la tarda s'ha inaugurat l'adaptació de la zona verda per a activitats adreçades als padrins de la Seu, que des d'ara tindran un nou lloc de trobada específic i delimitat, al final del carrer de l'Orri.

A l'acte inaugural, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha remarcat que el parc està pensat per a la gent gran activa, per ajudar-los a mantenir-se en forma. Batalla hi afegeix que això serveix per donar una utilitat més concreta a un espai que era poc utilitzat o bé patia incidents de manera puntual.

La inauguració s'ha hagut d'abreujar per la pluja. Tot i això, la tinent d'alcalde i regidora de la Gent Gran, Teresa Casassas, espera que el parc tindrà una bona resposta, ja que ofereix pistes de petanca, aparells per fer activitat física i bancs de pic-nic.

Una hora abans de la inauguració, s'ha fet una caminada en marxa nòrdica des del Palau d’Esports. L'obertura també ha servit per fer les primeres partides de petanca.

Val a dir també que en l’àmbit de la gent gran, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, presidirà demà a la Seu la vint-i-setena Assemblea de la Fatec, la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, que compta amb 519 entitats federades o adherides, que la converteixen en l’organització més representativa de la gent gran del país.

L’assemblea d’enguany, que porta per lema Fatec: compromís, servei i estudi, servirà perquè s’aprovin els nous estatuts de la Federació.

Mostrar formulari de contacte