Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc de l'Alt Pirineu presenta l'agenda d'activitats de tardor i hivern

El Parc de l'Alt Pirineu presenta l'agenda d'activitats de tardor i hivern

El tríptic inclou les sortides d'empreses i entitats amb guies acreditats i les de l'entorn de l'espai natural. Entre propostes hi ha el rastreig de fauna salvatge a la neu, cada cap de setmana
Agenda de tardor i hivern del PNAP
23/11/2017 17:45

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha presentat la seva agenda d'activitats per a la tardor i l'hivern, que inclou les propostes de totes les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats. També s'hi afegeixen activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com ara exposicions i visites, juntament amb la la visita guiada al complex hidroelèctric de Tavascan (tots els dies sota reserva), el taller de plantes remeieres (tots els dissabtes), l’activitat de senderisme interpretatiu de rastreig de fauna salvatge a la neu (tots els caps de setmana) o la tradicional projecció de cinema infantil en català per Nadal (16 de desembre).

Per aglutinar aquesta àmplia oferta, al tríptic la informació és organitzada en dues cares ben diferenciades. A l’anvers hi ha un apartat on apareixen els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc. També hi són descrites altres iniciatives d’interès, com els projectes vinculats al turisme familiar Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, l’aplicació mòbil sobre el Parc 'Deixa’t Guiar' amb el Quadern de Camp, o bé el joc interactiu sobre el Camí de l’Últim Càtar, 'Belibasta'. I finalment, un llistat de les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l’agenda i les activitats.

Al revers s'hi pot consultar tota la informació referent a les activitats seleccionades: com inscriure’s i qui l’organitza, si és gratuïta o de pagament, la dificultat i el sector del Parc on tindrà lloc.

Mostrar formulari de contacte