Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc del Segre rep 50.000 usuaris i 300.000 visitants anuals

El Parc del Segre rep 50.000 usuaris i 300.000 visitants anuals

La instal.lació olímpica manté unes xifres estables d'activitat El ràfting és la proposta amb més èxit, seguit del piragüisme en aigües tranquil.les i la BTT

Parc Olímpic del Segre
Parc Olímpic del Segre
19/08/2011 17:17

El Parc Olímpic del Segre rep actualment 50.000 usuaris anuals per practicar esports de natura, a més a més de 300.000 visitants. La instal.lació olímpica ha mantingut durant els darrers anys unes xifres estables d'activitat i aspira a incrementar-les.

En una entrevista per a RàdioSeu, el director del Parc del Segre, Francesc Ganyet, ha remarcat que el ressò del recinte va més enllà de l'Alt Urgell i atrau molts visitants i segons residents de la Cerdanya i Andorra. Ganyet també valora l'impacte positiu que ha tingut l'ascensor de connexió amb el centre històric de la Seu.Ara l'objectiu és que l'oferta esportiva sigui més coneguda arreu de Catalunya. En aquest sentit, el centre vol aprofitar l'actual èxit dels esports de natura, que tenen cada dia més aficionats.

L'activitat estrella del Parc del Segre continua sent el ràfting, seguit del piragüisme en aigües tranquil.les. Francesc Ganyet també destaca que en tercer lloc hi ha la bicicleta de muntanya, atès que actualment la Seu compta amb el centre de BTT més gran de Catalunya i ofereix lloguer i informació sobre la gran diversitat de rutes que es poden fer sortint de la Seu.

Fora dels mesos més intensos, l'ús del parc es concentra en els entrenaments de competició d'aigües braves, amb estades de diversos equips nacionals. El canal olímpic ja té garantida l'organització de noves proves de la Copa del Món de canoe eslàlom per al 2012 i el 2013. Precisament l'any vinent es compliran 20 anys de la seva inauguració com a subseu dels Jocs de Barcelona'92.

Mostrar formulari de contacte