Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc del Segre rep un ajut del Govern per a les millores de cara als Mundials d'Aigües Braves

El Parc del Segre rep un ajut del Govern per a les millores de cara als Mundials d'Aigües Braves

El Consell Català de l'Esport destinarà 325.000 euros a la reforma de l'entorn i del remuntador. La Seu d'Urgell acollirà la competició internacional del 25 al 29 de setembre, en les modalitats d'eslàlom i descens
Competició internacional d'eslàlom al Parc Olímpic del Segre
23/07/2019 17:50

El Govern ha aprovat aquest dimarts autoritzar el Consell Català de l'Esport a atorgar una subvenció de 325.000 euros a Parc del Segre SA per col·laborar en el finançament de les obres de reforma del parc urbà i del remuntador del Parc Olímpic del Segre, a la Seu d'Urgell.

Les obres formen part de les millores que s'estan fent enguany al recinte olímpic de la Seu d'Urgell per organitzar els Campionats del Món de Piragüisme d'Aigües Braves, tant en la modalitat d'eslàlom com en descens esprint, que es disputaran del 25 al 29 de setembre. A la competició hi participaran bona part dels països que competiran a Tòquio 2020, atès que s'hi decidiran moltes de les places per ser present als propers Jocs. Hi ha prevista la participació d'uns 60 països dels 5 continents.

Per tal d'acollir el campionat en les millors condicions possibles, són necessàries aquestes obres de reforma i, atès que l'entitat gestora no té recursos propis suficients per assumir el cost del condicionament de les instal·lacions, i tampoc es pot acollir a cap de les convocatòries d'ajuts públics existents, ha sol·licitat aquest ajut al Consell Català de l'Esport. El Parc Olímpic del Segre ha presentat un projecte de gestió de la instal·lació i entre els principals beneficiats d'aquesta remodelació hi ha el Centre de Tecnificació de Piragüisme de la Seu d'Urgell, que recollirà el llegat d'aquesta prova.

La Secretaria General de l'Esport, a través del Consell Català de l'Esport, considera "important donar-hi suport perquè l'organització d'aquest campionat internacional sigui un èxit per al territori i per al conjunt del país".

Mostrar formulari de contacte