Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre el Centre de Visitants Terres de Frontera

El Parc Natural de l'Alt Pirineu obre el Centre de Visitants Terres de Frontera

Durant tot l’estiu, els visitants del Parc podran visitar a Os de Civís una exposició sobre el fet fronterer Aquesta població es un dels llocs que acull més visitants de l'espai natural
Os de Civís - Terres de frontera
08/07/2011 18:29

El Parc Natural de l’Alt Pirineu obre aquest dissabte, 9 de juliol, el Centre de Visitants Terres de Frontera, a Os de Civís. Durant tot l’estiu, els visitants podran conèixer a través d'aquest espai les peculiaritats dels territoris fronterers.

La posició geogràfica singular de la localitat d’Os de Civís, ubicada a l'Alt Urgell però a la qual s'hi accedeix per Andorra, ha fet d’aquesta petita població un indret idoni per donar a conèixer les especificitats dels territoris de frontera. Així, el Centre de Visitants Terres de Frontera permet descobrir, mitjançant una exposició amena i àgil, els contactes culturals, els intercanvis econòmics, els processos de confrontació o les iniciatives de cooperació dels territoris existents al voltant d’una divisió territorial.

Os de Civís és un dels llocs que acull més visitants del Parc Natural de l’Alt Pirineu. És per això que tots aquells que desitgin conèixer les possibilitats de visita d’aquesta zona (activitats, itineraris, indrets singulars) i, en general, de tot el Parc Natural, podran trobar tota la informació necessària al punt d'assessorament ubicat al mateix centre d’interpretació.

El centre romandrà obert des d'aquest dissabte, 9 de juliol, i durant tot l’estiu, de dimarts a dissabte, en l’horari de 9:30 a 14:30 h i de 15:00 a 17:30 h. A més, a partir del dia 15 de juliol es duran a terme visites guiades a l’exposició permanent dues vegades al dia.

Mostrar formulari de contacte