La seu del
Parc Natural del Cadí-Moixeró a Bagà ha acollit la presentació del primer catàleg d’experiències de descoberta dels productes locals, que recull la tasca de 60 productors locals agroalimentaris i d’artesans d’oficis de l’Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya.
L’objectiu d’aquest catàleg, elaborat per
Patrimoni Actiu i
Raiels, formada per membres de l’antic CEDRICAT, amb la col·laboració del Parc, és impulsar la descoberta dels productes locals i de la seva elaboració, tant en la seva vessant de patrimoni cultural immaterial del parc com d’actiu turístic.
És per aquest motiu que la jornada de presentació del catàleg s’ha adreçat, a més dels artesans, als empresaris i agents turístics de la zona. La jornada ha finalitzat amb la visita a dues de les experiències que es recullen al catàleg, com són
Ecoavícola, pollastres ecològics del Cadí-Moixeró, i al
Taller-Museu Nan de Gegants.