Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Passadís ofereix una exposició sobre la violència de gènere

El Passadís ofereix una exposició sobre la violència de gènere

La mostra proposa desmuntar mites sobre l'amor i defensar les relacions lliures Es pot visitar fins al 18 de novembre a l'Oficina Jove

Centre Cívic l'Escorxador
Centre Cívic l'Escorxador
19/10/2011 12:31

L'espai d'exposicions El Passadís, a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, acull fins al 18 de novembre la mostra 'Desmuntem mites?'. L'exposició proposa una revisió d'alguns mites associats a l'amor romàntic i a la violència de gènere i, alhora, ofereix idees per transformar-los i avançar cap a unes relacions lliures d'aquesta violència. L'exposició està organitzada pels serveis d'Informació i Salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell amb la col·laboració de l'Institut Català de la Dona.

'Desmuntem mites?' es pot visitar de dilluns a divendres de les deu del matí a les dues del migdia; i els dimarts, dimecres i dijous de dos quarts de cinc de la tarda a les set del vespre.

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la violència de gènere és la primera causa de mort entre les dones d'edats compreses entre els 15 i els 44 anys, per sobre de les guerres, accidents de trànsit o els diferents tipus de càncer.

Mostrar formulari de contacte