Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Passadís presenta la mostra 'Mirades', d'Elies Porta

El Passadís presenta la mostra 'Mirades', d'Elies Porta

L'espai de l'Oficina Jove exposa fotografies amb protagonistes d'arreu del món L'activitat reflexiona sobre la validesa universal de la comunicació no verbal
Centre Cívic l'Escorxador
29/12/2009 16:14

L'espai d'exposicions El Passadís, a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, presentarà durant el mes de gener una exposició de fotografies d'Elies Porta. L'activitat es pot veure al recinte del Centre Cívic l'Escorxador de la Seu.

Sota el títol Mirades, la selecció d'imatges se centra en l'element visual de la comunicació humana i la seva validesa arreu del món. Segons l'autor,"la mirada és el fil conductor d'una exposició de fotografies que vol posar de manifest la rellevància del llenguatge no verbal". Per demostrar-ho, s'hi combina retrats de cultures diferents, amb llengües diferents.

Elies Porta assenyala que "la mirada té una alta capacitat de transmissió d'informació i, tot i ser fotografies en països menys desenvolupats i amb menys recursos, cal destacar el somriure i la mirada alegre dels més petits, la mirada a voltes esquiva a voltes curiosa dels adults, i la mirada profunda dels avis".

Mostrar formulari de contacte