Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El pastisser d'Oliana Jordi Pallarés rep el diploma de mestre artesà alimentari

El pastisser d'Oliana Jordi Pallarés rep el diploma de mestre artesà alimentari

El reconeixement té en compte els mèrits de creativitat i coneixement en el camp de l'artesania alimentària El lliurament del títol s'ha dut a terme aquest dijous al Palau de la Generalitat de Catalunya

Oliana
Oliana
23/09/2011 12:31

El pastisser d'Oliana Jordi Pallarés ha rebut aquest dijous al Palau de la Generalitat el diploma de mestre artesà alimentari. El reconeixement, que també s'ha lliurat a 31 artesans més d'arreu de Catalunya, ha tingut en compte els mèrits de creativitat i coneixement en el camp de l'artesania alimentària, a més del fet d'haver exercit durant més de 15 anys i tenir el carnet que l'acredita com a artesà.

En el cas de Jordi Pallarés, propietari de la Pastisseria Solé Pallarés, procedeix d'una família que ja s'havia dedicat a l'ofici pastisser. L'establiment que regenta es va obrir ara fa 21 anys.

Dels 32 diplomes de Mestre Artesà Alimentari corresponents a l’any 2010, deu s'han lliurat a flequers, deu més a pastissers, vuit a cansaladers-xarcuters, dos a xurrers i dos a formatgers. Per demarcacions, tretze pertanyen a les comarques de Barcelona, sis a les de Lleida, nou a les de Girona, tres a les de Tarragona i una a les de les Terres de l’Ebre.

Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, van presidir ahir el lliurament dels diplomes de Mestres Artesans Alimentaris de l’any 2010, i el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de l’any 2010, al Palau de la Generalitat.

El Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador s’ha concedit enguany a Hèctor Galizia Llobet, pastisser de Terrassa. Galizia té una excel·lent trajectòria professional, i ha creat un negoci familiar de pastisseria en què treballa creant, adaptant i recuperant diferents elaboracions de pastisseria, especialment les vinculades al món de la neula.

Mostrar formulari de contacte