Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El pastor mallorquí Miquel Adrover, amb el gos Xusco, guanya el 25è Concurs Internacional de Gossos d'Atura de Llavorsí

El pastor mallorquí Miquel Adrover, amb el gos Xusco, guanya el 25è Concurs Internacional de Gossos d'Atura de Llavorsí

22/08/2011 10:19

El pastor mallorquí Miquel Adrover, amb el gos Xusco, ha estat el guanyador del 25è Concurs Internacional de Gossos d'Atura de Llavorsí. La prova d'enguany ha comptat amb tretze pastors procedents de Catalunya, el País Basc, el País Valencià, les Illes Balears i el sud de França. La competició, que s'ha fet als prats de la Coma, puntuarà per al Campionat de Catalunya de Gossos Pastors.

L'organitzador del concurs de gossos d'atura, Jaume Catalina, en declaracions a l'ACN, s'ha felicitat pel 25è aniversari i ha agraït la col.laboració de tota la gent que l'ha fet possible.

Durant poc més de dues hores, els gossos, acompanyats dels seus amos, han demostrat aquest diumenge la seva obediència i habilitat per guiar un ramat d'ovelles. Unes 2.000 persones han assistit a la nova edició del concurs internacional de Llavorsí.

La prova se celebra el tercer diumenge d'agost des de l'any 1987 i pretén ser una reivindicació de l'ofici de pastor, una activitat molt arrelada en aquesta comarca pirinenca.

Mostrar formulari de contacte