Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pirineu crea un forfet turístic amb descomptes en més de 200 establiments

El Pirineu crea un forfet turístic amb descomptes en més de 200 establiments

La iniciativa, que té com a nexe d'unió la promoció del formatge artesanal, aplega allotjaments, restaurants, comerços i activitats lúdiques L'objectiu del producte, impulsat pels consells comarcals i el Conselh d'Aran, és desestacionalitzar el turisme

Pireníssim
Pireníssim
22/08/2011 11:19

Les comarques del Pirineu han posat en marxa un forfet turístic amb el qual els visitants del Pirineu podran obtenir descomptes en més de 200 establiments de l'Alt Urgell, l'Aran, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. El talonari gratuït forma part del projecte anomenat Pireníssim, que han impulsat els consells comarcals i el Conselh d'Aran.

Entre les empreses adherides, hi ha allotjaments (des d'hotels fins a cases rurals), restaurants, museus, senderisme, comerços i, molt especialment, formatgeries artesanals. El formatge, producte comú a les comarques pirinenques amb més de 80 varietats, exercirà com a fil conductor de la campanya promocional, sota l'eslògan Formatge i emocions.

El forfet podrà obtenir-se a la pàgina web del projecte Pireníssim (www.pirenissim.org) o bé als establiments adherits a la campanya, que es perllongarà, en principi, fins al 31 de desembre. Amb aquest document, els visitants del Pirineu tindran avantatges econòmics amb descomptes del 15% en allotjaments i del 10% en establiments comercials i restaurants.

La iniciativa és el resultat d'un acord entre els consells, el Conselh d'Aran i les empreses, que volen donar a conèixer la seva oferta sota la marca comuna de Pireníssim. Tanmateix, l'objectiu final és "desestacionalitzar el turisme al Pirineu, afavorir la implantació de noves activitats econòmiques a la zona, com obradors de formatge i altres productes alimentaris i millorar la formació del personal d'empreses turístiques a través de cursos vinculats al projecte".

Els primers forfets ja han començat a distribuir-se a través del web de Pireníssim. La iniciativa ha suposat una inversió de 370.000 euros, el 70% dels quals procedeixen d'ajudes del departament de Treball per a projectes innovadors. En concret, la proposta compta amb la participació del Servei d'Ocupació de Catalunya, la Unió Europea a través del Fons social europeu i el departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

En els pròxims mesos s'ha previst una campanya publicitària. Es preveu augmentar els visitants al Pirineu en un 8%.

Mostrar formulari de contacte