Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pirineu registra una ocupació d'entre el 65 i el 70% durant l'estiu

El Pirineu registra una ocupació d'entre el 65 i el 70% durant l'estiu

La tendència actual és la d'estàncies més curtes i reserves a darrera hora El sector dels esports d'aventura ha tingut un descens d'entre un 5 i un 10% en relació amb l'any passat
Ràfting - 25 anys
31/08/2011 12:22

La Federació d'Hostaleria de Lleida ha xifrat entre un 65 i un 70% l'ocupació turística a les comarques del Pirineu. Aquest percentatge compleix amb les expectatives que s'havia marcat el sector hoteler a l'inici de la temporada. Pel que fa als dies punta de mig agost s'ha assolit una ocupació del 85%.

La tendència actual és la d'estàncies més curtes i reserves a darrera hora. És per això que el president de la Federació, Juan Antonio Serrano, ha puntualitzat en declaracions a l'ACN que, tot i disminuir el global de les places ocupades, el número de turistes ha augmentat, ja que s'han quedat menys dies.

Des de la Federació d'Hostaleria de Lleida s'espera un setembre amb una ocupació d'un 40%, xifra habitual en els darrers anys.

Davallada en els sector dels esports d'aventura

El sector dels esports d'aventura també ha vist com la demanda ha retrocedit lleugerament, entre un 5 i un 10%. Les empreses s'han adaptat a les necessitats del client i han venut paquets d'activitats concentrats en un dia. Ha augmentat el turista català i estranger i ha disminuït el de la resta de l'Estat Espanyol.

Florido Dolcet, president de l'Associació d'empreses d'esports d'aventura del Pallars Sobirà, ha explicat que el juliol va ser un mes complicat per les baixes temperatures però que l'agost s'ha aconseguit remuntar les xifres. Dolcet també es mostra satisfet del balanç tenint en compte la crisi econòmica.

La temporada d'esports d'aventura encara s'allargarà fins al mes d'octubre.

Mostrar formulari de contacte