Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pla Educatiu d'Entorn de la Seu d'Urgell lliurarà durant la festa de fi de curs els diplomes ExploraSeu

El Pla Educatiu d'Entorn de la Seu d'Urgell lliurarà durant la festa de fi de curs els diplomes ExploraSeu

L'acte es farà aquest divendres, 21 de juny, a les 18.15 hores, al passeig de Joan Brudieu. La festa comptarà amb animació infantil a càrrec del grup Set de so i un berenar per a tothom. El Consell Muncicipal d'Adolescents també organitza activitats diverses a la zona esportiva

20/06/2024 12:50

Aquest divendres 21 de juny, en el marc de la Festa de Fi de Curs 2023-24, tindrà lloc a un quart de 7 de la tarda al passeig de Joan Brudieu de la Seu d’Urgell el lliurament dels diplomes ExploraSeu als sis nens i nenes que han enviat la foto amb el seu carnet omplert amb els 12 segells requerits. Les certificacions, que ja s'han entregat a l'alumnat d'l5 de totes les escoles de la capital de l'Alt Urgell i Castellciutat, són una iniciativa de l’Àrea d’Educació urgellenca, en el marc Pla Educatiu d’Entorn.

El carnet té com a objectiu que infants i adolescents puguin fer un "viatge" cultural i educatiu pel municipi. Es compon de 15 caselles, que els joves han hagut de segellar segons els serveis i activitats culturals i educatives en què han participat. 

Els espais i actes on s'ha pogut marcar una casella han estat la Biblioteca Sant Agustí, l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, les sales d’exposicions de la Cuina, el vestíbul de Les Monges i de Sant Domènec, així com a les activitats adreçades al jovent, entre d'altres esdeveniments. Totes les propostes a les quals han assistit durant tot un any han estat gratuïtes.

Animació infantil i berenar refrescant

Una vegada realitzat el lliurament d’aquests diplomes ExploraSeu, la festa per celebrar la fi del curs continuarà amb animació infantil a càrrec del grup Set de so, acompanyada un berenar "refrescant" per a tots els nens i nenes. 

Celebració de final de curs organitzat pel Consell Municipal d'Adolescents

D'altra banda, a instàncies del Consell Municipal d'Adolescents, també aquest divendres se celebrarà la fi del curs escolar amb activitats diverses a la zona esportiva, des de dos quarts de 6 de la tarda i fins a la mitjanit. El programa inclou competicions esportives i tirolina (de 17.30 h a 20 h), tallers de boxa i defensa personal (18 h), volei, futbol i piscina nocturna amb DJ Gerard. A més, està previst un sopar ofert pel Julio.

  • Festa Fi de Curs 2023-2024 a la Seu d'Urgell
    Festa Fi de Curs 2023-2024 a la Seu d'Urgell
  • Festa final de curs del CMA
    Festa final de curs del CMA

Mostrar formulari de contacte