Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pla Educatiu d'Entorn fa cursos de reforç escolar a l'estiu

El Pla Educatiu d'Entorn fa cursos de reforç escolar a l'estiu

Es farà classes especials de català i d'estudi assistit per als alumnes que ho necessitin Les sessions es faran del 4 de juliol al 26 d'agost a l'Escola Pau Claris
CEIP Pau Claris
27/06/2011 16:38

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de la Seu d'Urgell organitza, del 4 de juliol al 26 d'agost, un curs de reforç de llengua catalana i un altre de reforç escolar. Les sessions es faran a l'Escola Pau Claris.

El primer va dirigit a l'alumnat nouvingut que ha estat en les aules d'acollida dels diferents centres durant tot el curs i que han iniciat l'estudi de la llengua al seu centre. També està pensat per als alumnes nouvinguts que s'incorporaran el curs 2011-2012. Aquest curs els hi permetrà que durant l'estiu puguin conservar els continguts apresos i alhora reforçar-los. S'impartirà dues vegades per setmana -dilluns i dimecres- de les 10.30 hores a les 12 del migdia, a les instal·lacions de l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell.

Pel que fa al curs de reforç escolar, l'objectiu és donar continuïtat als tallers d'estudi assistit i al projecte PROA que s'han dut a terme en els diferents centres educatius durant tot el curs acadèmic. S'adreça als estudiants que ja han participat d'aquests programes i també a d'altres que no n'han format part però que s'hi vulguin apuntar a l'estiu. L'horari serà una hora i mitja durant els matins dues vegades per setmana (dimarts i dijous) d'11 del matí a 12 del migdia.

Per a prendre-hi part cal inscriure's, fins el divendres 1 de juliol, a l'Oficina d'Atenció Ciutadania de l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte