Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pla Educatiu d'Entorn ofereix activitats per a l'estiu

El Pla Educatiu d'Entorn ofereix activitats per a l'estiu

La proposta inclou cursos de català i de reforç escolar i un taller de teatre Les inscripcions es poden fer del 21 al 29 de juny a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu i a l'Oficina Jove
Pla Educatiu d'Entorn - Classe
18/06/2010 17:50

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de la Seu d'Urgell ha organitzat per als mesos de juliol i agost tres activitats educatives. Les propostes estiuenques són cursos de reforç de llengua catalana i de reforç escolar i un taller de teatre.

Concretament, el curs de reforç de llengua catalana va dirigit a l'alumnat nouvingut que ha estat en les aules d'acollida dels diferents centres durant tot el període escolar i que han iniciat l'estudi de la llengua al seu centre. Alhora, també s'adreça als alumnes nouvinguts que s'incorporaran el pròxim curs 2010-2011. Aquesta proposta els permetrà que durant l'estiu puguin conservar els continguts apresos i alhora reforçar-los.

El curs de reforç de català s'impartirà tres vegades per setmana (dilluns, dimecres i dijous) de les 10.30 hores a les 12 del migdia, i tindrà lloc a les instal·lacions de l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell.

Pel que fa al curs de reforç escolar té com a objectiu donar continuïtat als tallers d'estudi assistit i al projecte PROA que s'ha dut a terme en els diferents centres educatius durant tot el període acadèmic. Aquesta proposta s'adreça als estudiants que ja han participat d'aquests programes i també a d'altres que no n'han format part però que s'hi vulguin apuntar a l'estiu.

L'objectiu dels organitzadors és ajudar a conservar els hàbits, les tècniques d'estudi i els coneixements adquirits al llarg del curs. La durada de la proposta serà d'una hora diària tres vegades per setmana (dilluns, dimecres i dijous) d'11 del matí a 12 del migdia. S'impartirà a l'escola Pau Claris.

La tercera activitat que organitza el Pla Educatiu d'Entorn de la Seu d'Urgell per aquest estiu és un taller de teatre que es basarà en lectures dramatitzades de llegendes del Pirineu. El taller serà dirigit per Joan Hernández i es realitzarà dilluns, dimarts i dijous d'11 a 13 hores a l'Escorxador. Aquesta iniciativa està dirigida a alumnes de 10 a 18 anys d'edat. El resultat de l'experiència serà una proposta teatral que s'inclourà dins la programació de la Festa Major d'enguany.

Per poder prendre part d'alguna d'aquestes tres activitats cal inscriure's a partir del pròxim dilluns, 21 de juny, i fins al dimarts 29, a l'Oficina d'Atenció Ciutadania de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i a l'Oficina Jove. Les tres activitats es realitzaran de l'1 de juliol al 26 d'agost.

Mostrar formulari de contacte