Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu aprova la dissolució del Patronat de l'Emissora Municipal

El ple de la Seu aprova la dissolució del Patronat de l'Emissora Municipal

L'Organisme autònom ja no suposava cap benefici funcional per al consistori i no es justificava el cost de la gestió administrativa. Vistiplau també unànime a la creació del Consell Municipal, un ens consultiu
Instal·lacions de RàdioSeu
05/04/2017 19:30

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest dilluns de forma unànime la dissolució del Patronat de l'Emissora Municipal i la creació del Consell Assessor, un organisme consultiu mitjançant el qual es garantirà la participació dels agents socials vinculats amb RàdioSeu.

El consistori ha dissolt el Patronat argumentant que l'Organisme Autònom existent fins ara no aportava cap interès o benefici afegit en el funcionament del servei i requeria un cost administratiu que ara es cobrirà amb l'estructura ordinària municipal. La tinent d'alcalde de Comunicació, Anna Vives, recordava que "inicialment aquest tipus de gestió permetia una important deducció de l'IVA, que en aquests moments ja no és possible".

Pel que fa al Consell de l'Emissora Municipal tindrà com a objectiu analitzar la proposta de programació que faci la direcció del mitjà; proposar canvis i millores; rebre informació anual de la memòria; impulsar accions que permetin a l'Ajuntament fomentar la participació dels ciutadans en la programació i el coneixement del servei, i emetre un informe sobre altres assumptes vinculats a l'emissora que siguin sol·licitats per l'alcalde, el ple o qualsevol altre consell municipal.

Composició del Consell Municipal

Tal i com es va aprovar en sessió plenària, el ple del Consell Municipal de RàdioSeu estarà integrat per l'alcalde urgellenc, la persona titular de la regidoria responsable de l'Emissora Municipal, un regidor de cada grup polític amb representació al consistori, el tècnic de la direcció de RàdioSeu i dues persones més designades per l'Ajuntament. Cal destacar que es podrà autoritzar la presència en ocasions o de forma continuada, amb veu i sense vot, de persones o d'entitats que, en la seva activitat, tinguin una especial incidència en les activitats del mitjà.

En relació amb el posicionament del grups, tots van valorar positivament la dissolució del Patronat de l'Emissora Municipal, que s'emmarca en la tendència d'eliminar entitats externes i retornar serveis als consistoris. RàdioSeu s'integra ara a l'estructura de l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte