Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu debat dilluns les noves ordenances fiscals

El ple de la Seu debat dilluns les noves ordenances fiscals

La sessió plenària també inclou la modificació de l'ordenança de rètols i publicitat. Compromís per la Seu demana en una moció incrementar la vigilància policial a la plaça del Carme i a l'Horta del Valira durant les nits de divendres i dissabte del mes d'octubre
Ajuntament de la Seu d'Urgell
02/10/2021 17:17

El ple municipal de la Seu d'Urgell debatrà aquest dilluns les noves ordenances fiscals. La sessió plenària, que tindrà lloc a les set del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament urgellenc, inclou la modificació de l'impost sobre béns immobles (IBI), el preu públic per a la prestació de serveis a través de l'emissora municipal, les taxes per a la prestació de serveis d'ensenyament a les escoles municipals i a la llar d'infants, la taxa per a la utilització privativa de la via pública, els preus públics per a la prestació de serveis de piscines i altres instal·lacions esportives, i la taxa de recollida d'escombraries.

L'ordre del dia també inclou donar compte de canvis en la composició de la Junta de Govern Local, arran del relleu a l'alcaldia, així com de delegacions de l'alcalde en regidors. També s'explicaran els canvis de membres en comissions informatives, en òrgans i entitats dependents de l'Ajuntament, i en òrgans no dependents.

Un altre punt de debat serà l'aprovació de l'ordenança de rètols i publicitat. Així mateix, està prevista una correcció de l'acta de delimitació del terme municipal de la Seu d'Urgell amb el d'Alàs i Cerc, així com la modificació del pacte-conveni amb els treballadors del consistori.

A més dels informes d'alcaldia, la sessió plenària inclou una moció del grup municipal de Compromís per la Seu per incrementar la vigilància policial a la plaça del Carme i a l'Horta del Valira durant les nits de divendres i dissabte del mes d'octubre.


Ple municipal de la Seu d'Urgell

Dia: 4 d'octubre de 2021

Hora: 19 h

Caràcter de la sessió: Ordinari

Lloc: Sala de Plens

 

Ordre del dia

1. Aprovació de les actes de les sessions de 13.09.2021 i de 18.09.2021.

2. Expedient de modificació de crèdit núm. 9 del pressupost.

3. Modificació ordenança fiscal núm. 1 reguladora de l'impost sobre béns immobles (IBI).

4. Modificació ordenança fiscal núm. 27 reguladora del preu públic per la prestació de serveis a través de l’emissora municipal.

5. Modificació ordenança fiscal núm. 28 reguladora de les taxes per prestació de serveis d'ensenyament a escoles municipals i la llar d'infants.

6. Modificació ordenança fiscal núm. 30 reguladora de la taxa per utilització privativa de la via pública.

7. Modificació ordenança fiscal núm. 32 reguladora dels preus públics per la prestació de serveis de piscines i altres instal·lacions esportives.

8. Modificació ordenança fiscal núm. 36 reguladora de la taxa de recollida d'escombraries.

9. Donar compte dels canvis en la composició de la Junta de Govern Local.

10. Donar compte de delegacions de l'Alcalde en regidors.

11. Canvis de membres en comissions informatives.

12. Canvi de composició d'òrgans i entitats dependents de l'Ajuntament.

13. Canvi de representants en entitats no dependents de l'Ajuntament.

14. Aprovació de la modificació de l'ordenança de rètols i publicitat.

15. Correcció de l'acta de delimitació del terme municipal de la Seu d'Urgell amb el d'Alàs i Cerc.

16. Modificació del pacte-conveni amb els treballadors.

17. Informacions de l'Alcaldia.

18. Donar compte dels decrets.

19. Moció del grup municipal de Compromís per la Seu per incrementar la vigilància policial a la plaça del Carme i a l'Horta del Valira durant les nits de divendres i dissabte del mes d'octubre.

20. Precs, preguntes i interpel·lacions.