Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu demana un millor finançament local

El ple de la Seu demana un millor finançament local

El consistori urgellenc redactarà un nou Reglament Orgànic Municipal

Ple Ajuntament 2 - 2008
Ple Ajuntament 2 - 2008
07/10/2008 12:35

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquest dilluns una moció presentada per l’equip de govern, format per ERC i CIU, per sol.licitar un millor finançament dels ens locals, agreujat per la disminució dels ingressos procedents de la construcció. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va defensar la proposta argüint que “els consistoris cada cop tenen més competències i això no es veu compensat per un augment dels diners derivats des les administracions”.

La negociació actual sobre el finançament local, que coincideix amb la del finançament autonòmic, és, segons va dir Batalla, “un bon moment per exigir una millora de la situació”.

D’altra banda, el consistori urgellenc va decidir ahir, a instàncies del grup del PSC-Progrés, elaborar un nou Reglament Orgànic Municipal. El plenari va aprovar formar una comissió de treball, amb tècnics i polítics, i tenir enllestit el document a mitjans de l’any que ve.

El portaveu socialista va insistir en el fet que aquesta mesura és molt necessària tenint en compte que l’últim ROM va ser consensuat el 1986. Tots els grups polítics van coincidir a valorar molt positivament la renovació del text.

Mostrar formulari de contacte