Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu d'Urgell debatrà la creació del Consell Municipal d'Accessibilitat i Mobilitat

El ple de la Seu d'Urgell debatrà la creació del Consell Municipal d'Accessibilitat i Mobilitat

L'ordre del dia també inclou mocions presentades pels grups municipals. La sessió tindrà lloc aquest dilluns, dia 5, a les 7 del vespre a l'Ajuntament
Ajuntament de la Seu d'Urgell
02/10/2020 21:05

El proper ple ordinari de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell debatrà entre d'altres punts la creació del Consell Municipal d'Accessibilitat i Mobilitat. La sessió, corresponent al mes d'octubre, tindrà lloc aquest dilluns dia 5, a les 7 del vespre a la sala d'actes del consistori, i per tant es recuperarà novament el format presencial, després que el plenari del mes passat va ser per via telemàtica.

L'ordre del dia també inclou una modificació relativa a les bases dels ajuts a persones en situació d'atur o ERTO a causa de la crisi sanitària. En l'apartat de mocions, es debatrà una proposta de Junts i ERC per rebutjar la inhabilitació del president Quim Torra, juntament amb una moció de Compromís sobre solucions pel que fa a l'habitatge i a les ocupacions il·legals, i dues de la CUP: per suprimir l'exempció de l'IBI en béns immatriculats, i per garantir una alimentació saludable.

 

Ordre del dia

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Expedient de modificació de crèdit núm. 10 del pressupost.

3. Creació del Consell Municiopal d'Accessibilitat i Mobilitat.

4. Modificació de les bases reguladores dels ajuts per a persones en situació d'atur o en ERTO i per revitalitzar el consum local afectat per la crisi de la Covid-19.

5. Informes d'Alcaldia.

6. Donar compte dels decrets dictats des del darrer ple ordinari.

7. Moció de Junts per la Seu i ERC de rebuig a la decisió del tribunal suprem d'inhabilitació del president de la Generalitat de Catalunya.

8. Moció de Compromís X La Seu sobre els problemes d'habitatge i ocupació il·legal a la Seu.

9. Moció de la CUP a favor d'acabar amb l'exempció d'IBI amb les immatriculacions.

10. Moció de la CUP per garantir una alimentació saludable.

11. Precs, preguntes i interpel·lacions.

Mostrar formulari de contacte