Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu ratifica les noves bases d'ajuts per a escoles i llars municipals

El ple de la Seu ratifica les noves bases d'ajuts per a escoles i llars municipals

Òscar Ordeig veu desmesurat l'augment global i lamenta que el mètode no rebaixa el preu a les rendes més baixes Jesús Fierro avança que alguns municipis veïns estan disposats a col·laborar en el finançament del servei per als seus residents
Llar d'Infants 'La Grandalla'
03/04/2012 10:50

L’Ajuntament de la Seu ha ratificat les noves bases d’ajuts per a escoles municipals i llars d’infants, amb els 10 vots a favor de CiU, ERC i PP. El PSC-Progrés i ICV, que hi van votar en contra, van matisar que estan d’acord amb alguns punts com ara els preus en funció de la renda, però no amb el conjunt del mètode.

Òscar Ordeig veu “desmesurat” l’augment global i critica que hi hagi fins a 18 tipus de preus diferents i que aquesta escala no comporti que les persones amb rendes més baixes paguin menys, ja que seguiran pagant el mateix que fins ara. De la seva part, el portaveu d’ICV, Antoni Viñals demana que se segueixi garantint el dret a disposar d’uns serveis que veuen imprescindibles per a la qualitat de vida de la ciutat.

Des de l’equip de govern, Jesús Fierro va reiterar la necessitat d'aquest canvi precisament per garantir la subsistència d'aquests serveis. En aquest sentit, Fierro va anunciar que ja hi ha converses avançades amb els alcaldes de municipis veïns perquè s’impliquin en el pagament d’aquells usuaris que no resideixen a la Seu. En tot cas, Fierro segueix defensant la necessitat de mesures com aquesta per incentivar que tothom qui viu a la Seu hi estigui empadronat.

Mostrar formulari de contacte