Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Ple de l'Ajuntament de Tremp aprova una moció que demana la continuïtat dels serveis del tren de la Pobla

El Ple de l'Ajuntament de Tremp aprova una moció que demana la continuïtat dels serveis del tren de la Pobla

El consistori ha recollit més de 1.500 firmes a favor del manteniment de la línia
01/02/2012 19:26

El Ple de l'Ajuntament de Tremp ha donat llum verd a una moció de suport a la continuïtat dels serveis de la línia de tren de la Pobla. Aquesta moció s'ha aprovat com a resposta a l'anunci que va fer la Generalitat de Catalunya arran de la supressió de diversos trajectes del ferrocarril de la Pobla, en el seu tram Balaguer - La Pobla de Segur.

La moció insta el Govern a mantenir les freqüències de la línia de ferrocarril de Lleida a la Pobla de Segur, "en tant que element de cohesió territorial i instrument fonamental de promoció turística de les terres de Lleida". L'Ajuntament ha recollit més de 1.500 firmes per demanar al president de la Generalitat que reconsideri la seva decisió.

La moció aprovada per l'Ajuntament també demana que Ferrocarrils de la Generalitat assumeixi la gestió directa del servei.

L'Ajuntament demana que mitjançant Ferrocarrils de la Generalitat es garanteixi la participació de les administracions implicades en el manteniment i promoció de la línia de tren de la Pobla, per tal de millorar el seu funcionament.

Mostrar formulari de contacte