Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El ple municipal de la Seu d'Urgell debat l'ampliació del carrer Bellavista

El ple municipal de la Seu d'Urgell debat l'ampliació del carrer Bellavista

La sessió d'aquest dilluns també tractarà la repavimentació del camí de la Ciutadella. A l'apartat de mocions, Compromís proposa donar suport a una llei contra el tràfic d'éssers humans, i Junts i ERC plantegen demanar a l'Estat el reforç d'educació i salut per la pandèmia
Ajuntament de la Seu d'Urgell
13/06/2022 12:55

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell debatrà aquest dilluns el projecte d'ampliació del carrer Bellavista, a l'alçada del carrer Monturull. La sessió començarà a les 7 del vespre, a la sala de plens del consistori.

En l'apartat d'urbanisme, l'ordre del dia també preveu sotmetre a aprovació la delegació al Consell Comarcal de les obres per tornar a pavimentar el camí d'accés a la Ciutadella de Castellciutat i el reforç del ferm al camí entre la Seu i la Bastida d'Hortons, a més d'una modificació en el pla Camina-Pirineus referent al municipi. D'altra banda, es proposarà la modificació de l'ordenança fiscal de l'impost sobre construccions i de les taxes de serveis en espais municipals i a la Llar d'Infants els Minairons. En l'apartat de mocions, Compromís proposarà donar suport a una llei contra el tràfic d'éssers humans, mentre que l'equip de govern (Junts i ERC) plantejaran demanar al Govern espanyol el finançament del reforç educatiu i de salut per fer front a les conseqüències de la pandèmia.

 

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de sessions de 02/05/2022 i 23/05/2022.

2. Expedient de modificació de crèdit núm.2 del pressupost.

3. Donar compte del Pla Anual de Control Financer de l'exercici 2022.

4. Modificació de l'Ordenança Fiscal núm. 3 reguladora de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

5. Modificació de l'Ordenança Fiscal núm. 28 reguladora de les taxes de prestació de serveis d'ensenyament a espais municipals i la llar d'infants.

6. Ratificació de delegació de competències al Consell Comarcal de l'Alt Urgell per a les obres de Repavimentació del Camí d'Accés a la Ciutadella.

7. Ratificació de delegació de competències al Consell Comarcal de l'Alt Urgell per a les obres de Reforçament del ferm i millora del drenatge del camí d'accés a la Bastida d'Hortons des de la Seu d'Urgell.

8. Modificació de l'Addenda al conveni amb el Consell Comarcal, relatiu al projecte Camina-Pirineus, subvencionals amb Fons FEDER 2014-2020.

9. Cessió gratuïta de l'ús d'un local municipal a l'associació La Seu Solidària.

10. Acord sobre el conveni urbanístic per l'amplicació del c. Bellavista i el c. Monturull.

11. Informes de l'Alcaldia.

12. Donar compte dels Decrets d'Alcaldia.

13. Moció del grup municipal de Compromís per la Seu per l'elaboració d'una llei de tràfic d'éssers humans i impulsar mesures de sensibilització i formació.

14. Moció dels grups municipals d'ERC i Junts per la Seu per demanar al Govern espanyol el finançament del reforç COVID a nivell educatiu i de salut.

Mostrar formulari de contacte