Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El pont de la Puríssima, marcat pels desplaçaments cap a zones de muntanya i pistes d'esquí

El pont de la Puríssima, marcat pels desplaçaments cap a zones de muntanya i pistes d'esquí

Uns 465.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona i es preveu que la C-16, la C-17, la C-25 i els accessos a Andorra concentrin els problemes viaris de l'operació sortida

Senyals viaris a l'N-145
Senyals viaris a l'N-145
04/12/2019 17:50

Uns 465.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Constitució i la Immaculada, segons ha indicat aquest dimecres el Servei Català de Trànsit (SCT). Les sortides es preveuen entre les tres de la tarda de dijous i la mateixa hora de divendres, mentre que s'estima que prop de la meitat dels que surtin de l'àrea metropolitana tornaran entre les 12 del migdia i les 12 de la nit de diumenge.

Tot depenent de la meteorologia, s'espera que les principals afectacions viàries de sortida siguin el dijous a la tarda i el divendres al matí com inici del pont. La C-16, C-17, C-25 i els accessos a Andorra (N-145) podrien concentrar els problemes viaris més importants de l'operació sortida.

En tractar-se del primer pont de mobilitat hivernal, les vies que es calcula que tindran més volum de vehicles són les que accedeixen a les zones de muntanya i les pistes d'esquí, ja obertes per les nevades de novembre. Els dies festius també coincideixen amb el tret d'inici per a les compres de Nadal i és previsible molta mobilitat prop dels centres comercials.

El SCT recorda als ciutadans que abans de desplaçar-se és important seguir l'evolució dels avisos i les alertes de pluja i vent activats per Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte