Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PP defensa la inversió de l'Estat a la Seu

El PP defensa la inversió de l'Estat a la Seu

El grup popular celebra els anuncis de licitació de les rotondes de la N-260 i de restauració de la Catedral Cesáreo Losada es marca entre els seus objectius rebaixar la despesa corrent, no apujar impostos i un nou pla econòmic-financer

PP La Seu
PP La Seu
20/05/2015 16:22

El PP de la Seu considera que l'Estat compleix els seus compromisos pel que fa a inversions a la Seu. La candidatura popular a les eleccions municipals s'ha felicitat per l'anunci de licitació, aquests darrers dies, de les reclamades rotondes de la N-260 al pas pel municipi i de la nova fase de restauració de la Catedral de Santa Maria. Dos projectes amb una inversió total de prop de 2,5 milions d'euros amb l'IVA inclòs.

Pere Millàs, regidor aquesta darrera legislatura i número 2 de la llista, ha defensat que "mentre d'altres partits demanen que la Catedral sigui Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, el PP hi fa inversió perquè quedi el més lluïda possible". En la mateixa línia, Millàs ha dit que la licitació de les rotondes contrasta amb els darrers tancaments de serveis de la Generalitat al Pirineu, com ara el Comandament dels Mossos d'Esquadra i el Laboratori de Salut Animal. 

Tot coincidint amb la visita de la subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Inma Manso, el candidat popular ha defensat la tasca de mediació feta pel partit per aconseguir que l'Estat hagi atès finalment una llarga reivindicació tant dels veïns de Montferrer com de l'Ajuntament del municipi, atesa la perillositat de la cruïlla de la N-260.

El cap de llista del PP, Cesáreo Losada, es marca entre els principals objectius rebaixar la despesa corrent, no apujar impostos municipals, fer un nou pla econòmic-financer, convertir en urbanitzables algunes parcel·les de l'Horta del Valira mentre no es reactivi la construcció i aprofitar per a l'Hospital l'espai lliure que deixarà la construcció del nou CAP.

Mostrar formulari de contacte