Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PP escull Cesáreo Losada com a cap de llista a les eleccions municipals de la Seu

El PP escull Cesáreo Losada com a cap de llista a les eleccions municipals de la Seu

El nou candidat a l'alcaldia pren el relleu de Pere Millàs, que anirà de número 2 El grup popular vol seguir contribuint a la governabilitat en totes les propostes que consideri bones per a la ciutat

Cesáreo Losada
Cesáreo Losada
02/04/2015 08:45

El PP de la Seu ha escollit Cesáreo Losada com a cap de llista per a les properes eleccions municipals, el 24 de maig. Losada prendrà el relleu del portaveu popular durant aquesta darrera legislatura, Pere Millàs, que anirà de número 2 a la candidatura.

El PP aspira a obtenir dos regidors, enfront de l'únic seient que han tingut a la corporació municipal al llarg dels darrers anys. En aquest sentit, Cesáreo Losada assegura que l'objectiu del grup a escala municipal seguirà sent contribuir a la governabilitat del municipi i sumar-se a aquelles mesures que considerin positives per a la ciutat. Losada assegura que afronten els comicis amb realisme i no es marquen la prioritat d'obtenir l'alcaldia.

Pere Millàs, que repeteix a la llista a petició pròpia, fa un balanç positiu del seu paper al consistori durant aquests quatre anys. Millàs remarca que amb el seu vot han ajudat a tirar endavant totes aquelles propostes de l'equip de govern amb les quals estaven d'acord, al marge de la ideologia de cada partit.

Des del PP han assegurat que facilitaran la investidura del cap de la llista més votada a les eleccions, ja sigui amb el vot a favor o bé amb l'abstenció.

Mostrar formulari de contacte